מאפיית הבוטיק 'מלכה כהן'

לפני יותר מ-90 שנה כשראשוני החלוצים הגיעו לשממה של עמק הירדן, הם התמודדו עם הרבה קשיים. פרנסה דחוקה, חום כבד ובידוד מכל ישוב אחר. על דבר אחד הם לא היו מוכנים לוותר, על הלחם שלהם. במשך עשרות שנים, בכל בוקר, תנור האפיה של הקיבוץ עבד נמרצות כדי למלא את בטנם במהלך העבודה הקשה בחוץ.

במאפיית 'גשר' עושים כבוד לאותו תנור ששימש את החלוצים והחלוצות והוא שופץ  ושוחזר באהבה רבה. 

ניתן לערוך סדנאות אפיה וארוחות חלביות לקבוצות.

.

מגוון ארוחות חלביות במאפיית גשר:

פה במאפייה שלנו ניתן למצוא מגוון ארוחות חלביות לקבוצות בכמה רמות, מארוחה קלה בסגנון 'צלחת-מזלג' ועד בראנצ' עשיר עם סלטים, מאפים, מגוון שקשוקות ודגים. לצפייה בתפריטים >>

סדנאות אפיה

בילוי טעים במיוחד לכל המשפחה או לחבר'ה מהעבודה.
כאן במאפית גשר, ניתן לכם לקחת חלק באפייה בתנור הלבנים המסורתי של קבוצת גשר.
לפרטים נוספים >>

המאפייה פתוחה לקבוצות - לסדנאות אפייה וארוחות בתיאום מראש. 

מעוניינים בפרטים נוספים?
נשמח לתת לכם מענה בהקדם

חדשות ועדכונים

נהריים בגשר - הכי ישראלי שיש!